onsdag 8 juni 2011

JUNI MÅNAD

SEMESTER
Det går mot semestertider. Förra året lyckades en domstol snurra till det så väldigt med inställda förhandlingar att jag inte fick någon semester Får se hur det går i år. Förhoppningsvis bättre. Underbart att vara ledig över kristihimmels färd och svenska flaggans dag.
Cyklade Siljan runt men fick problem med en fot två mil innan mål. Trist. Fruktansvärt varmt att cykla och dessutom motvind. INgen bra kombination. 14 mil blev det i alla fall.

VÄRME
Det fina vädret har i stort hållit i sig även om en god vän från Afrika alltid tycker det är kallt oavsett hur mycket solen skiner.

CAFÉLIV
Härligt att sitta ute när det är fint väder. Hotell City är en liten pärla längs Nygatan och gatans som går förbi baksidan av Gallerian. I kväll hade man trubadur igen.Mycket trevligt.
Bishops Arms hade väldigt bra "skomakarlåda". Lyckades komma under 200 kr tillsammans med en Carlsbergs Hof.

BIO
I morgon blir det "The Pirates of the Carribean" med Jonte. Det ser jag mycket fram emot även om filmen kanske inte direkt är min janger.

FACEBOOK
Verkligen upp och ner. Så kort och klatschigt som möjligt skall man uttrycka sig. Coolt, varmt, Chablis. Mycket kort blir det. Många osvarade inlägg blir det. Hör liksom till att ge faeni att svara.Mycket oartigt? eller skall kanske vara så? Likgiltighet i fokus.

DET NYA FRÄLSET
Våra parlamentariker skall nu lata sig i 3,5 månad. Först i andra hälften av september öppnar man ige, Vilken djävla ordning. Och så en månad kring jul och påsk och sjukdom och faen och hans moster. Vilken monsterdemokrati. Många inom vård, skola. omsorg får vara jätteglada om de under sin livstid tjänar 30 000/ månad innan man går i pension men en osnuten sverigedeomkrat eller annan osnuten politiker skall ha 56 000/månad plus frikort på Tåg eller flyg. egen lägenhet i Stockholm och andra förmåner.. Vilken vansinne även om vi i länet har väldigt duktiga politiker så vill jag påstå att väldigt få förtjänar den lagmanslön som man upbär. Banta ner riksdagen till 175 och ställ krav på att man inte får ha bisyssla så kanske det blir någon ordning. Den saken är dock klar att den ena lagen är sämre än den andra som man stiftar. Går väldigt sällan att tillämpa på ett bra sätt och förpestar således tillvaron för praktiker och hans klienter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar