onsdag 25 maj 2011

SNART ÄR DET SOMMAR

Snart är det juni och snart är det sommar även om det säkert kommer att dröja innan den riktiga värmen dyker upp. Varit två kvällar i Sundsvall och båda kvällarna riktigt skapligt väder. Fantastiskt att sitta i solen och avnjuta en bra öl.

SEMESTER
Förra årete blev det ingen ordning på sommaren för att jag ställt upp på brottmål som strulade till allting. Usch. Hoppas på bättre tur i sommar och nu när klippan Roger arbetar så kanske man vågar ta 3 veckors semester på raken?? I så fall första gången på
kanske 20 år. Den som lever får se.

KUNGEN
Vilken otroligt slät figur vår s k statschef gör just nu och tanken att han inte varit med på noterna när det gäller att köpa ut komprometterande bilder från svartklubb verkar ju närmast löjligt Kungen gör det lätt för sig när han försöker hänga Lettström för att återvinna sin förlorade heder. Den hedern är körd i botten och kommer aldrig tillbaks. Bäst att låta Victoria och Daniel ta över rodret om vi över huvudtaget skall hålla på med det här tramset med en proppmätt kungafamilj som borde kunna försörja sig själv istället för att stjäla 200 miljoner eller vad det är från svenska folket.

ASKAN
Ur elden kommer askan som ställer till sådana enorma problem Måtte det inte bli fler utbrott på ett tag.

SYRIEN
Ännu är inte regimen störtad tragiskt nog och inte heller Libyens Khadaffi men tids nog är det säkert dags för dessa massmördare att ställas inför rätta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar