torsdag 2 december 2010

VARGAVINTER

KALLT
Kallt mycket kallt och det hela veckan. I dag 16 grader kallt på kvällen och 22 i Söderhamn. För kallt men vackert. Bättre var det i Stockholm i går.

WIKILEAK
Häftiga avslöjande. Jag håller på Wikileaks. Jag håller också på Assange och tror att han är oskyldig eller näst intill oskyldig. I Sverige behöver man ju inte ta till våld för att det skall betecknas som våldtäkt. Dumhetens okränta stormakt.
I Sverige är torsken torsk men inte sexsäljaren. Fantastisk dumhet även där.Men det är klart att hon som säljer riskerar ju att bli skönstaxerad så att staten kan tjäna pengar på brottslig verksamhet., Hurra hurrra.

KURS
Väldigt bra kurs i Stockholm i går och vilket väder. Underbart vackert vid början av Djurgården í Diplomatstaden där Advokatsamfundet har sin ståndsmässiga kåk helt nära amerikanska ambassaden och radiohuset.

THE BALLAD OF BUBA AVSNITT 31 eller så

GULDLOCK har vant sig vid att vara barnflicka på halvtid och ställa upp på Bizy och hans familj. Hon kommer på att hon i grunden är ganska så förtjust i barn. Det trodde hon aldrig och hon har aldrig haft lust att skaffa barn av det enkla skälet att de fotbollsspelare och hockyspelare som hon hängt med inte varit tillräckligt "pappahabila". Visst har hon funderat på insemination men det är lite för kolikt och visst har hon velat ha barn med några av de advokater som kommer till Buba varje dag och särskilt en 4-årig advokat som älskar att åka off pist och hoppa och skutta i backen. Han har t o m visat henne vid kvällskidåkning i Kungsberget hur man gör en eagle och en skydive.

GRETCHEN går från klarhet till klarhet och hon har nu t om uttagits som försångare till en Deutschland-kväll påä Absint. Där skall hon både sjunga Lucia-visor och duett med Peter Jöback ( på tyska förståss) "När guldet blev till sand" ( Wan das Geld Guld zu bleiben som den heter på tyska). Hon skall även få uppträde på Libanesisk restaurang i Sätra i samband med att överviktiga tyskar är där och lär sig äta G-mat med finess.

BORAT har faktiskt kommit sig för att åka med sin egen fru till Tallinn för att försöka få lite fart på relationen. Man går på landstingets familjerådgivning sedan fem veckor och i huvudsak diskuterar man hur man skall komma ur den tristess som uppstått för Borat nu när han inte längre behöver leta efter sin fru eftersom Bizys hus är så litet. Borat har fått ett fint erbjudande att bygga om Juliana som brann p g a av att två dåraktiga pojkar tuttade eld på henne i somras. Borat har erbjudits att arbeta på löpande räkning för 20 kr per timma( polsk minimilön) på Briggen Gerda-kajen. Borat är mycket smickarad över erbjudande och har inget emot att själv bekosta en del av överbyggnaden genom att återanvända en del av det stål som han stulit under ett antal år. Dock utan att tro att den drabbade skulle komma till skada.

JIM Jasmin och Long Tall Sally fortsätter att ha det fint. Nya avtalet klär dem väl och det händer faktiskt att Jim Jasmin bjuder LTS. I vart fall när man är på ställen där båda blir bjudna. Jim Jasmin vägrar då att ta pengar av LTS trots att han kunde göra det. Han har också börjat ge henne ett paket nikotinfritt snus varje vecka och därtill en begagnad CD värd 50 kr som Jim Jasmin köpt in för 10 kr.
LTS tycker att Jim Jasmin är väldigt givmild men har lite svårt att förstå varför hon alltid skall stå för förtäring när man är ute och tar en öl. JJ påstår att han inte har kontanter när det kommer till betalning eller också att han saknar täckning på sitt kreditkort. LTS klagar inte för hon har gott ställt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar