torsdag 23 september 2010

MOT MÖRKARE TIDER

MOT MÖRKARE TIDER
Vi är på väg mot mörkare tider oavsett om vi vill eller inte. Vi får successivt kortare dagar och i riksdagen har ett 20-tal potentioella och förmodade mörkermänniskor slagit rot och vill stanna där. Ingen vill samarbeta med dem men vissa rättigheter har de förståss. En alltför avig inställning blir närmast barnslig. Det gäller väl ändå att gilla läget och våga ta en fight även mot SD. Antagligen kommer man att göra bort sig ordentligt eller också visar det sig att man försöker ha en relativt normal uppfattning i andra frågor än flyktingpolitiken. Att tiga tjänar föga. Ställ dem mot väggen och tvinga dem att vara sakliga och redovisa sina siffror ärligt även när de syns absurda. en sådan strid måste demokratin klara av och klarade man attta den fighetn 1991-1994 när Ny Demokrati var i riksdagen så måste man väl kunna ta den striden även nu?

TEKNISKT FEL
P g a av svårartade passivitetsförseelser så kan tyvärr inte maten på Brända redovisas tills vidare. Ägarna är vidtalade och inser allvaret i den uppkomna situationen. Risken finns att Jim Jasmin sviker och som vanligt gör BB barnsligt höga poäng men det får man försöka bortse från. Han är så jävig att det är närmast för (d)jävligt.

ALTERNATIV RECENSION
I och med den uppkomna situtationen fär jag chansen att tala väl om Absint som hade en väldigt fin "Pasta Alfredo" när kvällens husman var slut.

ÖRTAGÅRDEN
Å går åt jag lunch på den vegetariska restaurangen Örtagården som ligger i själva Saluhallsbygganden vid Östermalm i Stockholm. Mycket, mycket prisvärd buffé. Ett nöje att äta där. Finns även möjlighet att äta på kvällen till hanterbara pengar.

MARIE MARIE
En kär återsyn av "den där Marie" från Radio Gävleborg. Härlig kvinna och oerhört verbal. Vi fick oss ett angenämt glas rött vin av Lubbe till bästa möjliga service-
möjligen tangerat av Poca och Guldlock på BB kvällstid.

RESA
I morgon blir det resa till Tallin med dotera. Ser mycket fram emot det.

JOBB
Stressigt och svettigt men så skall det vara om man skall överleva. Återigen gäller det att gilla läget.

UPPMANING
Sov riktigt gott och på återseende.

2 kommentarer:

  1. advokat emstedt!
    det vore intrssant att få veta lite mer om dessa s.k passivitetsförseelser som pågår.
    kan tänkas att denna negativa underton kommer att ge några färre oliver i skålarna...
    att jim jasmin är rättvis i sin bedömmning vet vi ju båda, men frågan är ju hur länge hans samarbetspartners ändå är redo att vänta på resultat. det gäller väl även advokaten?
    för övrigt tycker jag att den lågmälde och alltid så sympatiske tom trana lyser med sin frånvaro på din blogg, men för sällan får stå till svars för det, i jämförelse med t.ex. ovan nämnda restaurang. det spekuleras friskt i anledningen till detta. kan jäv på något sätt ligga bakom även i detta fall?

    SvaraRadera
  2. Hej Feta Babian --vad säger jag Fabian.
    Jag det är inte mycket man kab begära uppenbarligen vad gäller fattningsförmåga. Att ta emot oceaner av beröm och sedan inte ens skicka en halv hin full med tack det är väl bara uselt. Genomuselt. Skall det dessutom leda till bestraffning.. ja då blir jag bekymrad. Dessutom har varken Bizy eller Borat gjort vederbörliga stödköp som följer av elementär affärsverksamhet. Till råga på allt är inte Avocadohörnan inredd i övervåningen och vad händer med gardinerna? Oj, oj oj Bara frågetecken och töckenbilder. Jim Jasmins dimhöljda recensioner som dryper av Djävulsk Jävighet vill jag inte ens ta i min mun.
    Kanske en kvinna i ledningsgruppen skulle göra skillnad. Ni har ju så duktiga medarbetare. Använd det.

    SvaraRadera