måndag 7 mars 2011

IS YOUR LOVE IN VÄJNS

AVSNITT 20

Zinga hade ännu en gång fått ta det stora ansvaret för Väjns i Åhlenshuset.
Hennes chef hade fullt upp att ta hand om den nyöppnade Väjnsrestaurangen vid Gefle Strand och han hade av GD kallats för Café-kungen vilket Mehmet inte alls hade något emot. Han var ganska fåfäng och att bli intervjuad på ett helt uppslag i Gefle Dagblad var något som han verkligen uppskattade. Mehmet gjorde en snabbkalkyl och kom fram att den här gratisreklamen var värd minst 50 000 kr och troligen mer.
Zinga behövde ingen reklam. Hon var en ikon sedan många år. Hon började bli trött på sitt arbete och skulle rent av kunna tänka sig att lämna Sverige och arbeta i Turkiet. I vart fall så tänkte hon inte arbeta så mycket mer på café eftersom hon hade en socionom-utbildning som var klar och dessutom läste hon nu extra för att skaffa sig ytterligare kompetens.

På lördagen var det fullt av folk som alltid och det hände att en del människor fick vända eller gick in en sväng på Cervera och återvända efter en kvart för att se om man hade bättre tur då. Zinga hade tagit sin bror till hjälp för att ordna ett bra kösystem och man jobbade också på att "förtäta" och få besökarna att sitta vid samma bord trots att man inte var sällskap.
På lördag kväll så fick i alla fall Zinga sluta redan kl 19 00 och då stod den manlige bekantingen "Gus" redo för att i sin BMW 320 ta med Zinga till Högbo brukshotell där han bokat bord för dem båda. Han hade även överraskat Zinga genom att bjuda på en spa-behandling i form av choklad som kladdades ut över kroppen. Det skulle ge ett stort välbefinnande enligt tidningsprimadonnan Amelia Adamo och då borde det väl stämma tänkte Gus. Behandlingen gick på 750 kr men det var Zinga väl värd. Dessutom skulle knappast middagen bli billigare. Hotell fick anstå tills vidare. Så långt hade man inte kommit i sin relation. Man var bara vänner och inte heller utåt försökte vare sig Zinga eller Gus skylta med sin relation.

Väl ute på Brukshotellet så hade Zinga, som hade mycket god hörsel, hört en konversation utspela sig.
Så snart man öppnat på

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar