torsdag 8 juli 2010

SOM MAN FÖRTJÄNAR

i DAG ÄR DET DEN 8:E I MÅNAD NUMMER SJU och ganska exakt 4 dagar sedan the
4 th of July. Då blev det säkert firande på andra sidan Atlanten.

CITYFESTKÄNSLA
I går befann sig Gävle i en fest-yra. Det var som en bra city-fest men utan en massa förbannade karuseller och gatnasare. En väldig massa folk i rörelse. En väldig massa man kände igen och en del språkade jag med.
Jag saknar Cityfesten men skall man ta tillbaks den skall man driva ut månglarna från tältet/city, gärna ha mycket mattält och annat men karuseller kan de få ha
vid Gävle Strand eller på annat malligt område.

BISHOP ARMS
Väldigt gott med Fläsk och raggmunk. Där hade man även "Schultz-söndag" på en onsdag med bror och co ( internt skämt som bara Titti och några få invigda förstår)
Väldigt trevligt att sitta där i solskenet.

BRÄNDA
Brända bjöd på väldigt bra lunch som ger 4++ trots/p g a att Bizy lagat maten. Lite dåligt samvete för att jag inte var där som vanligt och hjälpte till i köket med den individuella kryddningen men det var bra. Snubblande nära en femma och "Pirat of the Caribbean"-imitationen var utmärkt.
Roligt att prata med kollegan Gustavo. Visa kollegor vill man absolut inte prata med. Särskilt inte vissa i Stockholm. De borde säljas till Furuvik som ormföda.
Skallerormsförsedda giftormar i sig själv så ormföda skulle nog bara kännas naturligt för dessa Mygg-människor.

BUBA
Burned Bananas på kvällen har varit lite seg tidigare men så inte denna dag. Härligt tryck. Bra för ägarna som för en gångs skull även arbetade kvällstid. Både Borat,Bizy och Danilo var där men däremot inga stora Oliver. Även sonen med Casanova-kompisen "Raskenstam var där -inklusive hans dyra solglasögon-liksom Tom och Jerry med vackra damer. Jerry hade nog gjort bort sig för han fick inte sitta vid sin vackra dam.

REFLEKTION
Bara sålt en bok på en månad och ingen skyltning. Bedrövligt. Har man sådana vänner behöver man inga ovänner.

"deN DÄR mARY" OCH "vIT-SOM SNÖ
Båda var där och åt kungligt. Roligt att prata med Mary men vit som Snö var fjär. Hon hade satt på Fjärr-kontrollen. Väldigt trevlig son med elegant dam.

o learys
Nya superstället O Leary´s hade ett enormt tryck när Spanien välförtjänt fick gå vidare till Final. Kul med Karaoke. Vit som snö och den därMary ärbaddare på att dansa liksom sonens vackra kvinna ("woman in red")

SOM MAN FÖRTJÄNAR
Skall försöka förmå mig själv att ha semester idag och i morgon för första gången i sommar. Får väl bli en cykel-tur även om jag är måttligt intresserad av det just i skrivande stund.
Kanske att det blir en tur upp mot Sundsvall och sedan cykla hemåt? Vi får se?
Något skall det väl bli?

HA EN BRA HELG
Ha en riktigt bra helg när det kommer så långt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar