tisdag 1 juni 2010

DEN VASSA EGGEN

ATT BLI SKUREN

Det är ny månad och nya djärva insatser. Israeliska styrkor är inte bara vassa de är veritabelt vansinniga.
Vansinnets egen värphöna lägger sina ägg i detta lilla skitland, stort som ett litet
Småland och man ger sig på fartyg på väg med förnödenheter till världens största öppna fängelsehåla. När skall tillvarons hundar bita ihjäl dessas förbannade torastinna vettvillignar? Låt oss tillsammans göra allt vad vi kan för att isolera draken och kalla på St Göran-Obama som kan om han vill förgöra det fula trynet med tillhörande kropp.
Må dom denna gång ha skitit på sig så att blöjorna spricker. Denna jämmerliga vämjeligt förpackade pseudo- "demokrati" som inte är annat än en terrorkrati. En terrorstat som sprider sitt gift under namn av demokratiska valregler. En dag skall sanningen segra. Bunta ihop den politiska ledningen i denna helvetesstat och släng dem i en isländsk vulkan under fullt utbrott. Det vore en nåd att stilla be om.
Skönt att se att världssamfundet för en gångs skulle inte låter draksådden gå oförmärkt förbi och astt man för en gångs skulle inte lyssnar på lögnerna från ledningens ljugarbänk.

NÅGOT HELT ANNAT
Snöleoparder har ännu en gång börjat härja i natten. De skriker oupphörligen..-Du lyssnar inte, du sitter inte fint, du gör inte ditt och inte heller datt.
Uppbrottet brådskar och inget tillfälle är tillräckligt heligt för att lämna.
"Du lyssnar inte" ekar det mellan husen på Rådmansgatan när Cli-o-patra beger sig till fisförnämhetens hägsta parnass. Och lämnar efter sig en tillvaro som är mer än kass.


LUNCH
Ordningen återställdes och jag åt lunch med Jim Jasmin på Buba.Maten var oklanderligt god men inte lika god som "Bizy"-kocken skröt om. Som så ofta hade man glömt den individuella kryddningen. Som så kofta hade Olle inte motat kaffekannan i grind. Kaffet är fortfarande snudd på kallt. Man kan inte avsluta en måltid med fez-ljummet kaffe. Inte ens om man är Marrakesh-marokan från långt bort i stan.

De nya gardinerna har inte kommit ännu men de är väl på väg kan man tänka.

RECYCLING
Cyklingen går bra. 4 mil läggs till gårdagens 4 mil som läggs till helgens 21. Ett Vätern rund men utspritt. Hur rokar man cykla 30 mil på en dag.
Obegripligt. Hästbo var något i Hästväg men knappt ett föl. Föll mig inte i smaken.
Främlingshem var något som också passerade förbi under min vilda framfart i det Gäst-rika-landet.

1 kommentar:

  1. Du måste ha rejält ont i Rupan efter alla långa cykelturer. Är faktiskt imponerad över din Söderhamnstur.

    SvaraRadera