söndag 16 maj 2010

EN SÅN HELG

jA, VILKEN HELG.
Blev firad av inte bara Juan utan ävenav Cissi och L. A och Will och Marta, Maria och Peter på födelsedagen, Därefter blev det Buba som konstigt nog inte ställde fram oliver. Jag förstår att vad jag gjort för fel? Kvällen med "Evita" och "Den där Mary" blev i alla fall utsökt trevlig. Fick också ett mycket gott vi som jag provsmakade på söndagen.
Sonens vin avnjöts på lördagen och det gicmk inte heller av för hackor.

På lördagen blev det både demonstration och utflykt till Järvägsmuseet. Med "Knatte, Fnatte och Tjatte". Mycket bra utflykt och bra ställe att handla småpresenter på förutom att musee´t är ett av de mer trevliga man kan besöka. Med barn.

Det blev inget cyklande på fredagen men däremot ca 3 mil på lördagen. Evita grillade kyckling var delikat.

SÖNDAG
Dags att göra en sedvanlig tur till Söderhamn och jobba lite som gårdskarl. I dag blev det till att grava om potatislandet och sätta potatis-King Edward. Vidare ta hand om ett antal sticka pinnar pinnar från klippt häck.
Lunch och kaffe utmärkt hos Julia.

BIO
Robin Hood måste man ju se. Det går ju inte att låta bli. Filmen var välspelad men innehöll alldeles för många blodiga krigs/slagsmålsscener. Inget för mig. Tacka vet jag Kevin Costner. Russel Crow kunde inte axla manteln men det kunde Cate Blanchett eller vad hon kan heta. Hon var mycket bra och Max von Sydow.

TRÅKIGT
Att inte Jim Jasmin lyckades publicera någon bild på min hemsida som han lovade. Hoppas det gick bra på lag-sm trots den missen.

BOK
Läser ut en "Abba-"-biografi idag av Carl Magnus Palm. Kan absolut rekommenderas.

SKIVA
Amanda Jensens nya skiva ( hon kanske bara har gjort den) är fenomenalt bra.
Abbas gamla skivor är också bra bitvis. Har köpt på mig några av dem. Man behöver ju inte alltid lyssna på samlingar med låtar man tröttnat på för 20 år sedan.

VÄDRET
Tänk att värmen äntligen kom på lördagen. Härligt. Måtte den komma tillbaks i veckan.

hälsning
Ha en bra kommande vecka och hoppas Ni slipper drabbas av för mycket av världens dårskap i helyllesvnsk tappning-typ Försäkringskassan som plågar livet av långtidssjukskrivna på kommande av vår "arbets-linje"-regering som även vill ha ut cancerpatienter i arbetslivet så snart dete bara går.

GRATTIS
till Migrationsverket vars högsta jurist-rättschefen M Ribbenvik-inte ens var jur kand innan han fick jobbet där han skall tala om för alla hur duktig man är.

TEMA
Sätt alltid plogen framför hästen så kommer allt att gå lika bra som flyga genom isländska askmoln.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar