fredag 12 februari 2010

FREDAGEN DEN 12 FEBRUARI

Det är fredag och jag har varit på Crazy fredag på Absint. Halva priset på allt lockar något alldeles oerhört.
En 12 årig whisky för 50 kr är naturligtvis som hittat. Ett fint glas borgognevin för 50 kr är fantastiskt billigt.
Är bara inne som hastigast och träffar på den genomsympatiske "polaren Per" från Raoul menswear. Han dricker Fernet Branca.

Om två dagar har redan halva februari gått. Bra. Det går mot vår. Det är en kick att leva. Det är en fantastisk känsla att man på något sätt överlevt den långa, snöskottande vintern-som i och för sig inte är slut än.

ASCOT HAR REA
Jag fyndar på Ascot. Finns fortfarande en hel del bra varor i denna härliga butik. Nu skall Tomas och "Sköna Helena" ta över. Det kommer säkert att gå väldigt bra.

UPPSALA
I morgon blir det Uppsala, hoppas jag. Skall besöka "dotera".
Skall besöka en vän i Nyköping på kvällen och sedan övernatta i STockholm, dra vidare till Gävle och gå på bio med bonusbarnbarn. Vilken helg. Blir det som planerat kommer den här helgen att bli hur bra som helst.
Kommer jag sedan på skidor innan vinter är äver blir det ännu bättre men inte den här helgen.

Önskar Er alla en riktigt bra helg och hoppas att Ni deltar i debatten på denna sida.

PS
Visste Ni att personalen på BB inte bara har gjort en IKEA och strejkar utan dessutom tagit över hela placet och gjort det löntagarägt. Fy faen vad bra. Man skall döpa om BB till "The Burned down goat. Vilket djävla namn. De tidigare ägarna skall sparkas men kommer att få förtur på att få städavtal för toaletterna och brända kastruller.
Kanske var det därför som lunchen i dag var utsökt. Så nära fem man kan komma för både Lax och kvadratisk köttgrotta. Vilken bra kryddning.
Det var på tiden att Bukowski.Guldlock och Pocahonta tog över. De andra fyra musketörerna kunde ju aldrig bestämma sig. Inte ens beställa en bokannonms som var världens chans.
Vissa människor är bara för "veliga" och tror att man står ut med vad som helst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar