fredag 4 februari 2011

FÖRSTA VECKOSLUTET I FEBRUARI

MILT
Mild väderlek hela veckan som avslutas med ett snöfall på kanske fem cm snö men det lär inte ligga kvar om det milda vädret håller i sig. '

BIL
Så blev det en bil till sonen till slut och inte ett gammalt vrak som det såg ut att bli först. Det här kommer att bli jättebra. En riktig kompromiss.

ARBETE
Ganska hanterbar vecka utan överdjävulsk stress. Det gå¨r kanske att överleva på 40 timmars arbetsvecka trots allt och det känns ju konstigt när man arbetat 50-60 timmar hur många år som helst. Härligt med lite omkostnader. Omte momshelvetet fanns så skulle livet vara riktigt drägligt.

BRÄNDA
Bra mat även kvällstid men helt fel tid. En djävla massa folk och tallrisknasarna springer som skållade råttor för att kunder inte skall behöva vänta 10 sekunder extra.
Vi fick i alla fall vänta en halvtimma på en hamburgare och det är lite mycket men så är det ju när det är fredag och massa gäster. Otroligt trist med en garderobsnasare som blir sur för att man inte hänger in sina kläder. Låt det vara frivilligt Bizy med sällskap. Det där är inte bra och musiken kan man ibland bli tokig på men det kan man kanske stå ut med när maten är bra.

ABSINT
En riktigt trevlig kväll på Absint där man t om fick umgås med något så ovanligt som en advokakollega. Det händer väldigt sällan. Ungefär lika sällan som man ser en fridlyst fågel. Fick också chansen att träffa en berusad skatteplanerade som pratade oavbrutet. Vissa människor är ju bara för mycket men de kanske man stöter på för att det skall bli lättare att acceptera att man skall in i evigheten om x antal år. och innan dess dimman om man inte får hjärtinfarkt först.
KOnstigt att man känner sig yngre och yngre för varje år samtidigt som en människor tycker man är så gammal att man inte vill ta i en med tång. På relationsfronten är man persona non grata. Som bara duger till att yngre kvinnor med drinkar mata.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar