måndag 7 februari 2011

IS YOR LOVE IN VÄJNS AVSNITT 12

Zinga var upprörd, mycket upprörd. Ron på Cervera hade kommit med ännu fler skamliga erbjudanden och försökt byta Kaffe med Cheesekake mot rabatterade varor som Ron hade tagit bort prislappen på. Så här betedde man sig inte och det borde Ron förstå även om hans omdöme hade blivit lite nedsatt efter allt arbete med att packa upp varor på lagret. Ron svärmor Ronja hade varit inne och bett om ursäkt för sin svärsons räkning men det satt långt inne för Zinga att förlåta den här gången och hon tyckte, med all rätt, att om man arbetade på samma nivå i varuhuset då kunde man också uppträda just mot varandra.
Den här helgen hade i alla fall inte Zinga varit den som stängt på söndagen. Det fick brodern ringo göra medan hn själv gick på bio med en av sina äldre beundrare. Zinga hade inte sett Änglagård tre, vilket hon gärna ville göra innan den slutade att gå och hon fick med sig en av de personer som flitigast uppvaktade henne. Det var advokaten Gus som var 45 fyllda och som just nu hade det lite problematiskt i sin relation. Han var inne på sitt 14 relationsår och efter sju år brukade man få en kris, det hade Zinga läst om i psykologin och nu hade man alltså varit tillsammans i två 7-årssessioner och dessutom hade man inte lyckats få barn ihop trots att man gjort inte mindre än tre försökt mer provrörsbefruktning. Det här gjorde advokaten Gus orolig eftersom han misstänkte att det var allt hans stressade som egen företagare som gjorde att han kanske inte kunde få egna barn. Det här problemet hade också hans gode vän, revisorn Jorge från oppala som var ihop med en kvinna från Thailand som var i 30-årsåldern men även de hade problem.
Gus var fast besluten att skaffa sig barn och hade gjort upp med sig själv att fick han inga barn med sin nuvarande sambo före utgången av 2012 så skulle han bryta upp för att skaffa barn med någon anna men innan dess ville han förståss försöka att adoptera, Å andra sidan blev det svårare och svårare att adoptera ju äldre han blev.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar