fredag 9 oktober 2009

Fredagen den 9 oktober

PLOMMONEN FALLER
Det är den 9:e oktober och snart har en tredjedel av denna månad gått. I morgon bitti åker jag på semester och är borta i en vecka. Nu är det Tom Trana som får kolla post och mail. det brukar han göra på ett utmärkt sätt.

SPONSRING
Häromdagen träffade Jimmy chefen för Brixx för att förhöra sig om sponsring. Vi fick träffa ägaren som på tio sekunder hann tala om hur fel det var med sponsring av "en kulstötare-uppenbarligen något som katten släpat in-och hur fel det var att ta hans tid.
Hoppas att de som besöker Brixx inser hur fel det är att ta försäljarnas tid i anspråk. Vilken djävla typ. Jag utser ägaren här och nu till vcckan Mr "Svininfluensa". Gynna inte den här mannen om Ni inte är i stor nöd. Han förtjänar inte att tjäna pengar på er.
Vi lämnade stället i stor besvikelse. Det är självfallet inget fel i att säga att man inte villvara sponsor men det är en annan sak att vara direkt otrevligt. Usch.

FIL,M
Såg "Glad midsommae "" eller vad den kan ha hetat med min käre bonusdotterson Jonathan. Vi hade en väldigt trevligt kväll men filmen var inte särskilt kul. Den fungera nog på TV men att betala närmare 100 kr för att se det här vasr inte prisvärt. Vilken tur att man kunde se filmen med bonuskort för halva priset. Det var den kanske värd.
'
TRÄNING
Brynäs-Tarzan påstår att han fortfarande är sjuk men jag tror att han bara är lat och att det är fegt att skylla på "barnbaciller". Skáll Teddy plötsligt bli ansvarig för att pappan inte orkar hiva ivä'g kulan över 18 år. Den där Jimmy borde man nog ta i hampan och ge en omgång.
Om han inte ser till att vinna den här gången ligger han risigt till-läs i foldern.

PACKNING
det är tråkigt att packa. Det vet vi alla. Man är alltid rädd att man glömnt något och man tar alltid med för mycket. Kl 3 i natt går färden. Tur att jag slipper köra.
Jag hade hellre bott på Ibis hotell och gått upp kl 05 00 men det är kvinnorna som bestämmer.

LILIANS KLÄNNING
Oj vilken klänning Lilian hade på sig i kväll och vilken snygg skjorta som hennes partner hade.
Måtte hon nu se till att hålla sina värden på en nivå som inte stressar alla i hennes omgivning inkl Jerker.

Ha en bra vecka för jag lär väl inte kunna logga in från utlandet eller?

tacl för den här veckan och skriv gärna någon kommentar även om den är kort. det ä'r tråkigt att bara prata med sig själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar