tisdag 20 oktober 2009

hösttisdag

P g a semester har jag inte skrivit på denna blogg under en tid som börjar med rejäl kyla.
Det tog tid att skrapa rutor idag.

John 9 år
Mitt bonusbarnbarn John fyllde 9 i förra veckan och firades på söndagen. Mycket trevligt.
Tack för tårtan.

Kattungarna växer till sig och blir bara sötare och vildare. De får inte gå ut för då rymmer dom.

BARBRO HOLMBERG
Det är vedervärdigt att Barbro Holmberg inte svarat mer rörande de apatiska barnen.
Oerhört fegt och tarvligt. Har skrivit en debattartikel om det men det behövs teknisk support för att få den hit.

DE APATISKA
Har nu läst ut Gellert Tamas skrämmande porträtt om hanteringen av de apatiska barnen. Rekommenderas livligt för de som orkar läsa en bok på 600 sidor.
Ansvaret för Barbro Holmberg, Marie Hessle och dam på Migrationsverket är enormt liksom även för Göran Persson, den tidigare statsministern.
Har man ingen vettig förklaring till sitt vulgärbrutala agerande så borde nyssnämnda personer ha en självskriven plats i ett brinnande helvete om det finns några ugnar där.
Måtte dessa pmänniskor aldrig sova innan de sonat sina vedervärdiga brott.
Det kan inte finna smånga som har uppträtt mer bruralt på svensk mark än särskilt Marie Hessle men även Barbro Holmberg. Fy faen.

SVAR FRÅN MV
Från högsta ort har jag fått svar från Migrationsverket rörande min JO-anmälan. Svaret är totalt intesägande. Hur skall den myndigheten kunna överleva som så snart man kan missköter sig på allra värsta sätt. Om JO inte kritiserar dem så blir det väl tårtkalas igen. Man har ju vanan inne att fira med tårta och champagne om det går åt fanders för asylsökande. så då måste man väl firna extra mycket om deras ombud inte får till stånd en rättelse.
När inte MV:s tårtälskare får stöd från högsta ort så blir de dessutom bevsikna på sin generaldirektör. Vilken ondska, vilken förfärande ondska. Vad som händer den dagen som asylsökande inte vänder andra kinden till vågar jag inte ens tänka.

2 kommentarer:

  1. Argumentum ad lapidem

    Så talar den sanne humanisten. Advokaten Emstedt visar ånyo prov på väl utvecklad logik och en känsla för det centrala i argumentationen. Undertecknad bugar sig för detta.

    SvaraRadera
  2. Hej,min Kära latinsktalande kamrat.
    Tack för Ditt stöd. Det gläder mig.
    Jag gläds åt att Mona Sahlin gör det som Barbro Holmberg och Göran Persson borde göra nämligen avbön för den fruktansvärda behandling som man utsett de apatiska barnen och deras föräldrar för. Det här är sannolikt den största skandalen eller bland det största som hänt sedan Baltutlämningen. Det känns overkligt att det ens kunnat gå till på det här sättet. Gellert Tamas bok är så imponerande att han borde få något mycket stort pris för den här-kanske Augustpriset.Om Nu Mona Sahlin menar något med sitt engaemang så borde hon OMGÅENDE arbeta för att man återinför den regel som sa att man fick stann i Sverige om det var HUMANITÄRT ANGELÄGet.
    Det räckte för att alla de apatiska barnen som jag hade fick stanna 2005/2006 och många många andra.
    Nu dras strypsnara åt igen och det allra mest tragiska är att det är Migrationsverket som håller i snaran. Det är alldeles för svårt för dem och därför är ny lagstiftning så nödvändig.

    SvaraRadera