lördag 22 januari 2011

IS YOUR LOVE IN VÄJN

avsnitt 3

Både Zingo,Ringo och Mingo hade arbetat denna dag och bildade en egen kedja av kvalificerat arbete och vänligt bemötande. Ringo hade t o m tagit på sig en liten mössa för att skydda sitt hår eller möjligen skydda salladen från att bli hårangripen.
Rean fortgick på Cervera men det var inget som påverkade syskontrion. Man kämpade på allt man kunde och man hade mycket folkt denna dag, lördagen den 22 januari.

GULDLOCK från Buba var och kollade om det var någon bakluckeloppis inne på Åhlensparkeringen men det var det inte och då passade hon på att kolla "syskonkedjan" och hur man arbetade i team för att möjligen ta med sig lite av dessa kunskaper till Buba. GRETCHEN hade också kommit löver eftersom Mehmet särskilt hade bett henne sjunga några tyska "lieden" och förståss Edelweiss. När hon sjungit en stund och blivit ackomanjerad av kvinnan med tamborin utanför Åhlens så hade gästerna blivit så nöjda att de spontant hade skickat runt en keps som de fyllde med pengar. Efter bara fyra nummer hade Gretchen tjänat över 200 kr och hon gav även ms Tamoborin-woman 50 kr som hjälp för kompet.

BORAT hade bönat och bett om att bli släppt mot borgen-han visste inte att vi i Sverige inte har borgen-men hade ändå släppts ut mot att han lovade vara snäll mot sin hustru som nu lämnat in en ansökan om äktenskapsskillnad utan betänketid eftersom man inte hade gemensamma barn. Borat hade inte varit dummare än att köpa en
"tvål-inclusiveresa" till Turkiet till henne och sig själv i maj och det hade gjort att hon begärt att besöksförbudet skulle upphöra. Borat hade fått mer stryk av Bizy men även där hade en försoning skett.

DANILO kände Mehmet ganska bra och hade kommit upp och visat honom den nyinköpta barnvagnen inför den kommande nedkomsten av tvillingar i mars månad. Mehmet tyckte vagnen var så fin så han hade sprungit omkring med den på parkeringen utanför Väjns och hade så när krockat med en bil som skulel parkera.

JIM JASMIN fortsatte sin utredning rörande psalmverser i bakverken och hade även kommit fram till att vissa av verserna kom från Psaltaren som någon lustigkurre tryckt ner i pepparkarlen. Hans intresse för Zingo var fortfarande stort och han hade nu kört det mest lumpna tricket som man kan göra nä'r man hyser intresse för någon så han hade begärt att Zingo skulle ge honom lektioner i turkiska.

Fortsättning följer men uppmuntra gärna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar