onsdag 19 januari 2011

Ljusare tider

LJUSARE TIDER
Vi går bevisligen mot ljusare tider och själv går jag nog emot mer friska
tider.

SPINNING
Blev förkyld på nyårsafton och sedan har det suttit i men nu vågar jag nog
gå på spinning igen. Roligt.

LUNCH
I dag blir det Brända igen av gammal vana. Få se om de har något nytt att komma med eller om Bizy och Danilo rört ihop gammal skåpmat igen.

BÖRSEN
Kunde gått bättre. Skärpning. Tjänar inga pengar. Dåligt.

KÄRA CISSI
Roligt att du läser min blogg fast den nästan är nedlagd. Kom på att den trots allt är en bra säkerhetsventil och ibland låter jag nog bitter här bara för att låta desto trevligare till vardags. Ett bar på lördag eller söndag låter väldigt lämpligt. Vilken dag är bäst för sonen?

NYHET
The Ballad of Buba läggs ner p g a bristande intresse från de inblandade och nu kommer istället Balladen om Waynes eller

"IS OUR LOVE IN WAYNES"-en dräpande orddrapa

Detta har hänt. Innehavaren av båda restaurangerna Waynes i Gävle-Ali-har fått problem efter en felaktig leverans av ägg som visat sig innehålla bibelcitat. Äggen är smittade av Psalmonella.
JIM JASMIN
Det har gjort att folk som ättit ägg ingående i bland "Favoriten" och "Ägghuvudsalladen" plötsligt börjat läsa verser ut psalmboken som ex "Den blomstertid nu kommer" samt "Tryggare kan ingen vara" Jim Jasmin-självlärd privatdetektiv-har fått i uppdrag att försöka ta reda på har hänt och hur bibelcitaten har kunnat komma in i äggen och även varför de har varit så lättsmälta. Kan pappret vara preparerat och i så¨fall med vad.

BORAT
Borat blev så deprimerad av att såpan flyttat från Buba till Waynes varför han beslutat sig för att jobba extra med att bygga om Waynes. Han har inte förstått att man nyligen rustat hela restaurangen och har helt i onödan satt dit extra armstöd på 20 stolar när han blir upptäckt. Al ringer till polisen och Borat blir anhållen men släpps men man tar hans sladdlösa borrmaskin av märket Bosch i beslag ( ett s k Boschbeslag) Borrmaskinen blir sedan stulen av en vit-ryss som kokar Bostj-soppa på borrmaskinen vilket gör Borat så deprimerad att han nu är intagen på vuxenpsyk-avd 27 i Gävle.

PERSONAL
Liksom på Buba har man anställt efter utseende på i vart fall gamla Wäjn och det gör att man inte bara har ett oerhört sammansvetsat och serviceinriktat team på Wäjns ( W1) utan även en oerhört vacker personal. Vackrast av alla är "Singoalla" ofta kallad Zingo" och hon har även en bror som inte är så ful som heter Dingo och en syster som heter Mingo Zingo är också den som ser till att man har den allra bästa litteraturen till försäljning i kassan som kan uppbringas för pengar och man säljer till ren tryckkostnad.

JIM OCH ZINGO
När Jim gör ett besök på W1 så hamnar han närmast i trance efter att sett Zingo som han anser vara en av de allra vackraste kvinnorna i restaurang-Gävle. Det gör att han allvarligt funderar på att säga upp kontakten med Rödlock eftersom hon vägrar att släppa greppet om sin förra sambo och hon vägrar tillbringa mer än 50% av nattvilan hos Jim Jasmin.

Fortsättning kommer inom kort men det förutsätter förståss ett gensvar varifrån det nu skall komma?

2 kommentarer:

  1. Kära kollega,

    jag uppskattar din blogg trots att jag inte riktigt hänger med i svängarna när det refereras till diverse personer i Gävle-trakten. Har f ö aldrig besökt Waynes i Gävle, kanske skulle vara trevligt...

    SvaraRadera
  2. Hej,Bäste okände kollega. Roligt att du tycker om min blogg. Nu får jag anledning att hålla i gång den.
    Waynes är väldigt trevligt. Ibland lite stelt på andra ställen men i Gävle mycket välskött och särskilt i Åhlenshuset. Det är absolut värt ett besök nästa gång du kommer hit.

    SvaraRadera