lördag 15 januari 2011

NYTT ÅR

Nytt år och helt nya förutsättningar och mot nya djärva mål

Första veckan i januari snöade det väldigt i Gävle och det snöade massor i december.
Nu börjar man bli less ppå snö men samtidigt rä det vackert och förhoppningsvis slipper vi tö som skapar en massa problem och väldig ishalka på morgonen.

PLOGNINGEN
Plogningen i Gävle är i världsklass vad gäller hur usel den är. Tänk den stackars pensionär som skall ut med rollator och broddar och försöka ta sig fram när underlaget lutar. Fy faen vad slött. 2011 verkar också bli ett förlorat år vad gäller uppgradering. Vad gäller elementär hänsyn.

SEMESTER
Härligt att åka på semester en vecka och korta av vintern. Skönt att komma till värmen. Lika dyrt att äta på Gran Canaria som i Sveriger men väldigt utbud av varor i butiker. Vin och öl är billigt och mycket annat.

HOTELL
Playa del Sol spelar dansmusik hela tiden och håller i gång till tre på natten samtidigt som man inte isolerat sina hotellrum.- Undvik detta hotell i Playa del Sol även om lägenheterna är bra.

BRUDAR
Kommer man aldrig att förstå sig på men de tycker väl antagligen detsamma om vårt kön.

LÄTTMIDDAG
Åt en väldigt god kantarellsoppa på Brända som sett till att såpan dött ut om Buba men det är kanske ingen förlust. Man kan inte laga mat utan råvaror. Det tycker man en restaurang kan förstå. Guldlock arbetade inte på nedervåningen så det blev inga oliver men å andra sidan ingen dricks heller.
'
KARLSKOGA
Skulle åkt till Karlskoha i dag men opålitligt ressällskap gjorde att resan inte blev av men lika bra var väl det. Varför framstå som ett par när man inte är ett par??

MUSIK
Köpte en box med Johnny Cashmusik av Jim Jasmin men kändes förlegat. Man har hört den här gamla avdankade musiken till leda.

1 kommentar:

  1. Hejsan! Vad roligt att du skriver trots hot om nedläggning! Men du låter lite bitter tycker jag, hade kanske en dålig dag..? Ett besök på badhus kanske piggar upp!? Vi hörs. Kram

    SvaraRadera