onsdag 19 januari 2011

IS YOUR LOVE IN WAYNES

IS YOUR LOVE IN WAYNES AVSNITT NR 2

Storebror Ringo hade fått dra det tunga lasset under förmiddag och lunch och det kändes bra att lillasyster ( mellansystern) Zingo nu tog över kassan och huvudansvaret för mathållningen. Chefen Mehmet hade inte varit på W 1 i dag. Han hade varit hemma under förmiddagen och vilat upp sig efter en turkisk afton under gårdagen med magdans i vanlig ordning och sedan risbrännvin i finsk bastu på Högbo Hotell. Han kände sig ganska sliten och frun var irriterad på att han kommit hem kl 0200 och väckt henne och dessutom snarkat när han väl somnat.
Mehmet visste att han kunde lämna över ansvar både till Zingo och Ringo och yngsta syskonet Mingo blev även hon allt duktigare.
Det hade varit mycket folk på lunchen och det var bara tur att Mehmet hade fått tag i hantverkare som kunnat ställa i ordning möblerna efter att BORAT på Burned Bananas ( Buba) hade klantat till det i vanlig ordning. Mehmet ångrade att han lärt känna
Borat som var lite för vild för Mehmet och han drack dessutom okontrollerat när han var på fyllan. Mehmet hade också fått reda på att Borat hade låst in sin fru i flera dagar och satt igen hennes dörr med långa skruvar. Det hade i sin tur retat upp Borats kollega Bizy som hade gett honom en ordentligt snyting när han fått reda på att Borat fått besöksförbud efter att frun släppts ut coh anmält det hela.

Anledningen till att Mehmet ( M) ville ha kontakt med cheferna på Buba var att han var notoriskt kvinnotokig och särskilt i svenska kvinnor (själv kom han ursprungen från Armenien även om han aldrig bott där och var turk från Konja) och han visste att Buba var nerlusat av vackra kvinnor med Guldlock i spetsen men även Pocahonta, Rödlock och Gretchen var personer som han tyckte om och M hade även fått vara med och bada i Bubas Jacuzzi som Borat hade byggt och värmt upp med renat vatten från sina toaletter på Buba. Nu funderade M på om han inte han kunde ordna en motsvarande Jacuzzi på taket till W1 och kanske möjligen också locka dit kvinnorna på Buba.

M la sig i grunden inte i sin personals kärleksliv men han var lite beklämd över att
Gävleprofilen och kul-kastaren Jim Jasmin visade intresse för hans bästa personal. Skulle hon börja ta ledigt för att ex gå på bio med Jim Jasmin eller lyssna på skivor i hans skivaffär så fanns en stor risk att Zingo dels inte skulle vilja arbeta så mycket som hon gjorde nu och dels att hennes studier skulle bli lidande.
Han visste dock att brodern Ringo hade ett väldigt humör och inte tillät att någon gav sig på hans systrar-inte ens chefen-så det gällde att ta det lugnt.

Avsnitt nr tre så fort vi fått kommentarer på avsnitt 1 och 2.

2 kommentarer:

  1. Mehmet är knappast ett armeniskt namn. Armenier har inte muslimska namn och Mehmet är den turkiska versionen av Muhammed.

    SvaraRadera
  2. Tack anonym. Det är redan fixat. Nu är Mehmet från Turkiet.

    SvaraRadera