måndag 15 november 2010

HALVTID

HALVTID
Nu har halva november gått och snart är det bara en månad kvar till julafton och sedan ytterligare en vecka och vi står där plötsligt med ett nytt år i handen och
skall lära oss att det heter 2011 och inte 2010.

HELGEN
Blev firad av sonen på helgen med fika och present. Mycket trevligt. Hans mor och
två syskon med barn vasr också där. Ännu trevligare. Var länge sedan jag upplevt en sådan fars dag.

MONA SAHLIN
Avgick och nu återstår kaos. Konstigt att det parti som varit det största i Sverige under snart 100 år inte kan hitta bättre former för utbyte av partiledare.

VÄDER
Ganska trist väder i helgen. INte kallt. Snön som kom i tisdags och natten mot onsdag är på väg att försvinna.

CORNELIS
En ganska trist historia det också även om han som skulle spela Cornelis var nog så lik.
Filmen går ut på att Cornelis super och röker oupphörligen och mellan varven
petar han också i sig en massa medicin tillsammans med sprit. Tvivlar på att det där stämmer.

THE BALLAD OF BUBA
Borat var fortfarande lite sur för att han inte fått vara med och bestämma om vissa maträtter under tiden fram till jul. Han var i alla fall väldigt nöjd med att Gretchen sytt så fina gardiner och gjort att Buba fått en rejäl ansiktslyftning.
Nu hade han lovat sig själv att sätta fler krokar på bardisken. Han skulle även se till att ordna lite extra trevligt åt stamgästerna på Buba och inte minst alla advokater som var den trevligaste kundkategorin. Borat tyckte nästan att det var synd att han och hustrun kommit överens om att hon bara skulel få gömma sig i sex rum. Det gjorde att han stötte på henne oftare och det fanns inget intresse för det.
Borat hade blivit ohjälpligt kär i Gretchen som liksom han själv inte var så mycket längre än Lena Nyman. De skulle passa väldigt bra ihop. De var händiga båda två och Borat hade hjälpt till att mat fram tyget när Gretchen sydde. Det var också Borat som satt i skyliften när man skulle sätta upp de längsta längderna av gardiner.

BIZY
Han var också ganska sur för han hade nyligen betalt 50 000 kr för DNA-tester för sin fru Lucia och nu hade han tagit ett extra lån på huset för att kunna ta hit barnen. Lucia hade också ställt krav på honom att han skulle gifta sig med ännu en kvinna och liksom vissa tennisspelare ägna sig åt Bigami. De var helt ok i Angola och även om inte kvinnan kanske ville gifta sig så kunde hon väl ändå vara hemma och hjälpa till med barnen. Helst ville hon att Guldlock skulle jobba halvtid på restaurangen och halvtid hemma. Lucia kunde t om tänka sig att ge Guldlock fyra nätter istället för tre ( med Bizy) för att hon skulle gå med. GL lovade tänka på saken.
DANILO
Är fortfarande skengravid och skall föda i januari men problemet är att han fått nog med foglossning. Han trodde inte det skulel komma ifråga bara för att han var man men hans problem var större än för många kvinnor och hans skelett hade lakat ut och risk fanns nu även för att han skulle bryta lårbenshalsen i halsen.

GRETCHEN
Fortsatte träna på melodier från Sound av Music och hade faktiskt fått betalt i form av en Cheeseburgare på ett födelsedagskalas på Mc Donalds i helgen som var.

HÄLSA
Vägra kallas för Rödlock och hade bestämt sig för att honm inte gillade namnet Hälsa heller ( däremot var hon störtföräslkad i Jim Jasmin den kände privatutredaren).
Hon vill nu kallas Lon Tall Sally istället för att hon var den längsta av personalen.,
Hon försökte övertala sin sambo att hon skulle kunna umgås helt öppet med jIM jasmin men hittills hade det inte gått att få pojkvännen att förstå att det vore bäst för dem båda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar