tisdag 18 augusti 2009

Monsunregn i gävle

När jag klev av tåget kl 7 50 i Gävle.-X-tåget kom som vanligt i tid -så regnade det fruktansvärt. Har sällan sett ett sådant regn. Det var som ett väldigt monsunregn. På den korta biten till Centralpalatset hann jag bli ordentligt blöt och t om skorna och strumporna blev blöta. Usch. Tur att man har extrakläder på kontoret.

KROATIEN
Det rapporteras från utmärkta lokalradion att om Kroatien sätter fart och vill bli med sina minor från tidigt 90-tal så har man att göra till 2060. Det kostar så mycket att man måste höja skatten för att klara av det. Tänk vilket vansinne med krig. Jag var för övrigt i Kroatien 1995 och 1997 med en flyktingdelegation och ett av åren besökte jag en kyrkogård med misstänkt massgrav i det sk Krajinaområdet. En smått absurd upplevelse om man kommer från det fredliga Sverige som numera befinner sig i krig i Afghanistan. Det är ju faen likt att man inte ens lyckats förbjuda minor som skapar ett sådant helvete när man skall ta hand om dem.

LOKALRADION
När man är ute och åker bil så märker man snabbt att vi har en verklig toppklass på lokalradion i Gävleborg. På andra håll kan det vara hur klämkäckt och trist som helst. Charlotta Cederlöf är en pärla och ett riktigt naturbarn. Hon går väldigt bra i lag med Larry någonting. En eloge till Lokalradion

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar