söndag 29 augusti 2010

AUGUSTI GÅR MOT SITT SLUT

Bara två dagar kvar på augusti och skatteuppbörden ett helvete in i det sista.
Cyklade 5-6 mil på lördagen. Var ganska ok. Testade en ny väg efter tips av den gode f d bokhandlaren Björn Hallberg som alltjämt badar-tror jag. Till skillnad från Fritiof Nilsson Piratens bokhandlare.
P tal om sistnämnden så lär hans böcker Pirat-kopierats i Kina. Tro det eller ej.
Jag är själv skeptisk.

BOKAR
Böcker blir det ju alltid och nu har lag kommit igenom Leif GW:s 550 sidor tjocka bok och gett mig i kast med T Kallifatides: "Det gångna är inte en dröm". Inte så tokig men "Valkyriorna av Paulo Coelho är bara skit så här långt. Gud vad trist.

LÖRDAG
Ja, det var då det cyklades och då hade jag också nöjet att vara med på en svensk-thailändsk bröllopsfest med efterföljande karaokee på Sabai. Mycket trevlig fest och vackert brudpar men vilket djävla tjatter. Tänk att 30 thailändska kvinnor kan låta som flygplan som skall starta.Men så vackra, uppklädda damer., Fantastiskt att skåda.

SÖNDAG
Utflykt till minimala Lillhagsbadet i Bomhus. Ett surrogat för Fjärran och Parkbadet som båda renoveras . Fantastiskt trevligt men blev efter badet tvingad att köpa mer än ett kilo godis till Juan och José bara för att gallerian hade stäängt ch vi inte kunde åka ner till BR och köpa leksak. Måste man verkligen stänga så tidigt som fyra på Gallerian men det var nog tur ändå. Leksaksaffärer skall man undvika.

BIO
Bio med sköna Snöleoparden. Mycket trevligt sällskap men filmen "Inception". var tankeväckande men lång och jobbig. Oj oj. Vågar inte rekommendera om man inte älskar explosions och pangpangfilmer. Då föredrar jag "Puss" även om inte heller den var så märkvärdig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar