fredag 13 augusti 2010

EN SÅDAN RESA

vILKEN FANTASTISKT TREVLIG RESA DET BLEV med EN GAMMAL ARBETSKAMRAT. Härligt att prata minnen och utbyta åsikter. Däremot är det inte billigt att åka Birka Paradis.
Priserna för öl och vil är dyrare än på både Absint och Brända Bocken och det var väl inte rikitgt meningen. Förr i tiden var det ju faktiskt billigt att åka på kryssning men icke sa Nicke och betala över 300 kr för buffé även om det ingår vin tycker jag är i mesta laget men trevligt var det.

PÅ BEGÄRAN
Jag fick sådan fantastisk inspiration att skriva bara för att Kicki tyckte att historien var spännande. Kanske kan det bli ännu en succéroman som helt kan säljas
av Brända eftersom de antagligen har Sveriges främsta försäljare på området. En bok är redan såld -och byttes mot svindyr grogg som inte smakade sprit-den såldes till en brorsa till en av ägarna. Kan det bli bättre?
Är det någon som hört talas om reciprocitetsprincipen. Jämför stöd-köp när man säljer Jas Gripen. Då har ni nästan exakt fått reda på hur relationen är mellan mig och Brända. Köpte förresten 2 häften för totalt 1 500 kr i fredags och brukar lägga en femhundring i veckan på kvällstid så nog är jag tacksam för De Brända Brödernas fantastiska insats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar