fredag 27 augusti 2010

MIDNATT RÅDER ....

DET ÄR MIDNATT OCH VISST ÄR DET TYST I HUSET . Huruvida alla sover och har släckt sina ljus kan jag inte svara p men tipp-tapp är det i alla fall som gäller.

EN SÅN ARBETSDAG
Känner mig slut som människa. Gick upp sex och åkte till Uppsala strax efter 0700 och var tillbaks i Gävle strax före 20 30. I rätten hela dan. Jobbigt.

AVSLUT
Åkte til Brända och tog både en öl och ett glas vin. The dreamteam-kedjan jobbade i kväll med Guldlock som lagkapten och vid hennes sida Pochontas. Borat var med på ett hörn och försökta se ut som en chef men det var svårt den här dagen.
Mycket folk på Brända. Som så ofta bra musik

WAYNES
Nya Waynes är SÅ BRA och giss vem som kommit tillbaks till Waynes Ms Bright Eyes med de vackraste orientaliska ögonen i Gävle. Oj, oj, oj. Vilken kvinna.

GOLDEN LEAGUE
Maja Abauelason från Barcelona har nominerats till pris för bästa "kvinnliga barn" alla kategorier och nu är det bara att börja rösta men vill Ni rösta på annan kandidat som är över 1 år men inte börjat i skolan så måste Ni själva komma in med bild och CV ( för äldre bilburet folk går det bra med Volvo PV).

Maja är nominerad av Snöleoparden från La Foreta di Forsbacka. Om bild anhålles.

ÖNSKAN
aTT SONEN KOMMER HEM SNART.

gratulation
Till Jimmy Nordin som enligt uppgift kommit två i Finnkampen i dag. Han vann Acnekrämer för fem årframåt. Grattis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar