söndag 24 oktober 2010

EN VECKA KVAR

REFLEKTION

En vecka kvar och sdan har även oktober gått till ända. Med tanke på att värmen fungerar i lägenheten och vinterdäcken är påsatta så kan man dock se tiden an med viss tillförsikt.

SYSTER YSTER
Syter på besök med övernattning och trevlig karl. Mycket lyckat.

GYNNING
Gynnade Brända ännu en gång. Tacksamhetsskulden från ägarna måste vara monumental.
Lägger man´ihop alla öl eller glas vin som jag och gäster druckit sedan i somras skulle det nog nästan blir som en biflod till Gavleån om man sedan ser till att en dl
kostar från 10 kr och uppeålt så är det lättförståligt hur många tusenlappar det blir till ägarna.

MOTION
Tyvärr ingen den här helgen mer än ett antal promenader.

IKEA
Sonen behövde "ekipera sig " på IKEA för att kunna ha livets nödtorft i nya lägenheten som verkar bli väldigt bra. Särskilt om hans händiga brorshustru hjälper honom.

THE BALLAD OF BUBA AVSNITT 16

Guldlock hade på omvägasr fått reda på att Bizy ororade sig för henne och även hyste en del otillåtna känslor för henne med tanke på att hon var anställd och lätt kunde hamna i en situation av trångmål, oförstånd och lättsinne.
Det märkliga var eller det naturliga var att hon hyste oro för Bizy eftersom han var spelmissbrukare ( golf) och hade blivit löjligt rysslandsvänligt efter alla sina Put-in-puffar uppe på golfbanan i Gävle.
GL såg det hela som en projicering och tänkte markera det genom att ha hel baddräkt nästa gång hon badade i Kulvert-Jacuzzin med Bizy och hon skulle också tacka nej till honom när han skulle komma att föreslå henne att man skulle gå till Fjärnna-badhusets Release-party av Relaxen nästa helg. Hon skulle kunan stå emot. Det borde vara möjligt.Nu gällde det att fokusera på nästa samtal och kanske redan i morgon propsa på att få vara med på måndagsmöte. Hon kände att hon kunde ha stöd av Danilo som vasr mer än lovligt kär i sin gravida hustru och som åt värktabletter varje dag för att han lättare skulle kunna ställa upp på sin fru den dag som hon fick riktiga värkar.

Borat hade nu hittat sin fru på Thai-fest på Österns Pärla av en händelse när han var där med killarna för att roa sig lite. Det gjorde att festen blev avslagen men det fick i alla fall det goda med sig att hustrun lovade att inte gömma sig på en vecka. Det var jobbigt för honom.

Gretchen Gry som var uppvuxen på barnhem utanför Hannover var den som var ansvarig för Whiskyprovningen med djur-ist-föreningen och vr till slut tvungen att avvisa Get-Johanna och Läpp-Stina för att de blev så berusade. Mest berusad blev Läpp-Stina som lämnade bilen med Färdtjänst medan Gej-Johanna lät sig bli buren till Clarion -hotell där hon fick bo med senior-rabatt efter att Absint-Adam gripit in och givit henne ett pris som understeg vad det skulle kosta att ta sig till servicehem med övernattningsmöjligheter.

Gretchen tyckte att Whiskyprovningen var ganska ok i början men efter ett tag såg hon tillställningen som ett bak-slag när visa av herrarna inte kunda låta bli att klappa henne på rumpan. Bizy hade egentligen tänkt slänga ut den som gjort det men bevisläget var så snårigt att han föredrog att låta bli men ändå räckte upp ett gult kort och sa att det gula kortet kunde bli rött om det inträffade upprepade sig.

Ja nu får det vara nog för idag men fisk föreligger att fortsättning följer om någon tycker till om denna unika restaurang-såpa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar