söndag 31 oktober 2010

Mot ny månad

BYTE AV MÅNAD
Ja så var det slut även på oktober månad. Om en månad är julruschen i full gång.
Avslutningen var magnifik. Soligt och fint. Cyklade tre mil utan problem mend halka. Den kommer säkert att ge sig till känna inom kort så det är tveksamt om det bli mer cykling det här året. Får se om man lyckas komma igång med Spinning eller annat.

KRYSSNING
Mycket trevlig kryssning på Birka Paradis men för mycket fylla i min smak och vilket smaklöst pris-370 kr- för skaldjursbuffé. Ocker i den högre skolan. Med lite vin och en snaps var man lätt uppe i 600-700 kr. Skamlöst och uselt.

FLYTT
Flyttade ut saker från kontoret/lägenheten i Söderhamn. Nu blir det till att sitta på bibliotek eller hålla sig väl med kollegan Charles Ingvar.

FILM
Såg MikMak på sjuan. En fantastisk film med samma regissör som "Amelie från Montmartre som också var en en fantastisk film. Härligt med folk som gjort filmskapande till ett genuinte hantverk i varje enskild scen.

BOK
Läste ut "Komedianterna av Graham Green" och fortsätter beta av en "Vargas Llosa"

VINTERTID
Att gå över till vintertid känns lite trist eftersom det genast blir så mycket mörkare på eftermiddagarna. Hinner vara flra timmar på jobbet inna solen går upp.

PARTISEKRETERARE FÖR MODERATERNA
För henne liksom för Carl Bild är det helt självklart att man skall vara mutkolvar.
Blir mer och mer övertygad om att vi lever i en sjuk , skrumpen, brunfärgsskalad banarepublik dår dårskap och dumhet härjar fritt som svininfluensa.

FORTSÄTTNING PÅ THE BALLAD
Skulle i alla fall jag vilja se men det tycks jag vara ensam om eftersom ingen kommenterar i vanlig ordning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar