onsdag 20 oktober 2010

HÖSTRUSK

HELLRE HÖSTRUST ÄN HÖSTRUSK

Snö i Norra Hälsingland som tydligen är på väg till Gävle. Tack och lov fick jag på mina vinterdäck igår-dubbfria fungerar utmärkt-genom sonens försorg.

BILDER TILL DENNA SIDA
Skall ombesörjas av Jimmy Nordin men hab verkasr ha gått i strejk?

DUMHETSTOPPEN
Landstinget inför ett system med att betala för asylsökandes sjukvård men har inte löst frågan om hur betalning skall ske utan att man slipper avgift. Uruselt. Ytterligare värdelösa beslut från "proppmätta"/överbetalda politiker som inte kan göra något rätt. Det räcker inte att sjukvården inte fungerar alls utan man kan inte ens klara en adminstrativ rutin.

ROLIGT
Invandrakillen Mehrdad Nessai har utsetts till årets företagare. Tänk vad roligt det vore om man någon gång när man skall rätkna fel om invandringens pris även kunde ta upp positiva saker som det här. Vad kan inte en kille i bygg/hantverkarsvängen dra in bara i moms per år och dessutom skatt och sociala avgifter.

AFGHANISTAN
Det är väl en sak att delta i fredsbevarande styrkor men en helt annan sak att skjuta på "fienden" och dessutom dö i det här eländiga kriget som aldrig kan vinnas.
Ta hem svenska militärer så fort det går och satsa på Svenska Afghanistankommitténs arbete istället. Där får man något för pengarna. Sjukvård och skolor och annat kan man säökert bidra med till befolkningen utan militär närvaro.

1 kommentar:

  1. Afghanistan-22 årig pojke kom hem i kista med svensk flagga på. Fruktansvärt onödigt, för unga och oerfarna att vara i krig. Livet har ju knappt börjat för en 22 åring, det är väl till största delen pengar som gör att killarna väljer att åka till Afghanistan. Instämmer med ditt inlägg ang detta.

    SvaraRadera