lördag 9 oktober 2010

LÖRDAGEN DEN 9 OKTOBER

LÖRDAG
I dag blev jag pikad av "fetvadd" eller vad han kallar sig för som arbetar på det där konstiga stället på torget, när Goya, Han påstod att jag inte skrivit sedan i tisdags men rätt svar är torsdags. Grabben har inte fyllt 30 och är sannolikt någon typ av bostavsbarn kanske Ashberger också efter att han sett " I rymden finns inga känslor". Hade han haft körkort hade han haft ABCDE och taxikort men hur gör man det begripligt på en blogg.

ROLIGT
Det var både roligt och ansträngande att cykla knappa fyra mil. Det var roligt att köpa en ny racer och det var roligt att fåkaffe på eftermiddagen.

MINDRE KUL
Fick error på tvättmaskinen. Har väl packat för hårt.

TRIST
Ej sett sonen på hela dagen.

Kom inte heller iu väg till Stockholm p g a sjukdom.

FILM
Hämnden med Mikael Persbrandt var stark och mycket häftiga/hemska scener från fältsjukhus i Afrika.

BOK
Läst ut "Minnen av Torgny Lindgren. Den får 4 av fem möjliga.

LOKAL
Både Guldlock och Hälsa arbetade i kväll på Brända-kan det blir bättre??
Räkmackan var också god.



THE BALLAD OF BUBA
"Vad i hela glödheta helvetet håller du på med skriker Pocahonta när hon äntrar bastun på Clarion hotell i fulla våtdräkten.

"Jag har inte gjort något, två fingrar på bibeln snyftar Bizy som fortfarande har Guldlock i sitt knä och tältpinnen i obestämbar position.

"Här jobbar man som ett svin för att få til lsin vardag och accepterar att ta de sämsta passen och så går du och gör så här när du svurit mig trohet i lust och nöd. Nu skall du få dansa säger Poca och tar frm baseball trät och börjar ge Bizy vad han förtjänar.

"Nej, nej, nej, slå mig inte skriker Bizy och skrämmer upp Guldlock där hon sitter snäll tittande på Idol samtidigt som hon smuttar på ett glas vitt vin från mini-baren.

"Har du drömt nu igen,lilla gubben, " säger hon tröstande tll Bizy som nu gått över i fosterställning och suger på en järn-fyra-golfklubba.

"Jag trodde vi var här för att diskutera mitt delägarskap och inte sova så mycket och framförallt inte innan man skulle gåner i bastun före maten. Bizy hade sovot sina modiga 30 minuter men det behövde han säkert efter att ha gått en golfrunda på 18 hål före lunch. För mycket frisk luft satte sina spår även påen person som Bizy som levde i vanföreställningen att han var vältränad. Så var inte fallet. Trots att han bara var 51 år gammal var han tvungen att knapra Viagra ständigt och han gjorde det även i veckorna trots att han visste att chansen att någon skulle vilja ägan sit åt honom i någon slags erotisk riktning var minimal. Ja, det var sant att Guldlock hade kunnat tänka sig att pussa lite på honom om hon sjävl var sjösjuk eller svårt alkoholförgiftad men numeratog hon det lugnt och därför var den risken minimal.

"Du är passé," sa Guldlock. Varför tog du mig till hotellet? Jag skulel ju få vara med om ett möte rörande personal och dessutom skulle du få visa dina kapacitet för ANDRA KVINNOR än mig. Jag skulel ge dig råd. Vd hände med det ämnet.

"Jag skall avslöja att jag fått en stororder på BUBA och måste omgåene gå dit. Jag beklagar.

"Guldlock blev lämnad kvar men hade ändå sinnesnärvaro att ligga kvar på hotellrummet och snält betala 800 kr för en natt exkl minibar. Det kunde det vara värt tänkte Guldlock som lägligt nog anfallit Bizet när han låg för ankar, med svåra mardrömmar. GL satt nöjd och var än mer nöjd att det skett medan Bizy befann sig i koma. Såhandlar en smart tjej tänkte Jula som fölt fallet in i minsta detalj, Nu gälle det bara att skriva en rapport til domstolen.

Gävle den 9 oktober 2010

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar