måndag 11 oktober 2010

HÖSTKVÄLL I STOCKHOLM


POSITION
Någonstans i Stockholm.

STÄMNINGSLÄGE
Hyggligt

MÄTTNADSGRAD
Tillräckligt vad gäller föda.

VÄDER
Uppehållsväder.

THE BALLAD OF BUBA
Vi fortsätter att skriva om personalen trots att gensvaret varit minimalt och trots att Jim Jasmin inte hellr i dag hjälpt till att lägga ut lite bilder och om bloggen är loggad till Face-Book står skrivet i stjärnorna.

PERSONALIA CHAPTER 2

Samtliga chefer/delägare har haft en svår uppväxt. Borat är delvis uppvuxen på barnhem och sedermera adopterad innan han växte upp och blev byggare-bob; inget annat.

Om Bizy vet vi redan en hel del och det är nu dags att titta på Danilo Dagg. Han är också adopterad och tillbringade sina första år på et barnhem öster om Bergen och närmare bestämt på en oljeplattform. Hans far, Hagbard Handfaste, visste inte ens om att Danilo kommit till Jorden för han jobbade så mycket men Danilos mor Lisa Kraft hade arbetat på Gevalia innan hon blev överbjuden av Hagbard till oljeplattformen Ymersm var en kombinerad Isbrytare och Oljerigg.Danil föddes i fikarummet och förlöstes av en Jäst-kock som var specialist på surdegslimpor. Om fadern sett hur ful Danilo var som barn hade han nog inte velat behålla honom. Nu slapp han välja genom att modern skänkte honom till Myrornas adoptivcenter i Trondheim och skickzades i land av en skadedjursexpert som arbetade på norska Antiklimax.

Danilo var så nära provrörsbarn man kunde komma eftersom Hagbard var berusad och sovande under själva konceptionen och modern inte kom ihåg vem hon hade legat med kvällen innan om hon legat med någon. Till undvikande av en arbetssamoch kostsam DNA-analys lämnade hon alltså bort Danilo och sedermera hamnade han hos en snäll familj med två biståndsarbetare i Strömsbro sm sedermera fick flytta till Andersberg eftersom Borat hade så mycket hyss för sig i skolan och Danilo, som var ett år äldre än Borat, alltid försvarade sin bror när han gjort något dumt, oavsett hur korkat det kunde vara.

Danilo hade både dyslexi och Aspbergers under uppväxten vilket gjorde att han bara fick godkänt i ämnet skadedjursbekämpning samt Bild. Danilo älskade att rita och hade även tidigigt en digitalkamera med vilken han plåtade allskäns husdjur och han följde även med en kmpis Daniel när denne var ute och höll på med skadedjursbekämpning Hälsingeskogarna.

Eftersom Danilo haft en svår uppväxt ville han försöka ge sina barn så bra uppväxt -förhållanden som möjligt. Problemet var bara att han utsatts för så mycket påverkan av giftiga ämnen att barnalstrandet gick väldigt trögt. Han hade lånat hem en stektermometer för julskinka av kollegan Risotto och stuckit den i sin vackra sambos högra skinka för att på det sättet ha full koll på när tiden var den rätta och ägglossningen var i annalkande. För att ytterligare öka sina chanser hade han lärt både sig själv och sin sambo Selma att stå på händer så att den för barnalstring nödvändiga vätskan så att säga föll på plats. Han hade även bett sin bror Borat hjälpa till men hittills hade han inte hunnit eftersom all tid gick åt att leta efter sin fru som gömde sig någonstans i Borats stora hus en f d skola för Er som har glömt det. Bizy hade han inte ens frågat för hade han gjort det hade Bizy checkat ut resten av året för nöjet att hjälpa sin kamrat. I bland var Bizy oerhört snabb men när det gällde att svara på Bloggar och Face-bokk var han ett närmast omöjligt fall.

Ja hur kommer det att gå Vi kan inte avslöja för mycket samma dag och om inte minst 20 personer kollar såpan varje dag kommer den att läggas ned. Så är det bara. Något straff skall ni väl ha för Er bristande solidaritet och var är Guldlocks kommentarer kan man undra och Fetvaddens`??
To be continued-maybe??

2 kommentarer:

  1. facebok länk kräver att jag kan kopiera en del text inne på din face book. Eller så gör du det och skickar till mig. Steg 1 Gå ut på facebook. 2 klicka på fliken profil. Längst ner till i vänstra spalten finns texten: skapa en profillänk. Klicka på den. 3 där i mitten ser du en liten ruta med en massa tex i . den strängen kopierar du och mailar den till mig. 4 jag lägger ut den på bloggen. 5 Besökare kan klicka sig in till dig.

    SvaraRadera
  2. Det var du chef som skrev

    SvaraRadera