lördag 23 oktober 2010

LÖRDAGEN DEN 23 OKTOBER

EN VECKA KVAR
Tänk att det bara är en vecka kvar innan även oktober har gått till ända.

VÄDER
Fantastiskt väder denna adg. Tyvärr ingen cykling. Träff med syster kom emellan

MIDDAG
I bostaden. Fantastiskt fin. Där låg Ris-Otto i län. Å andra sidan var gårdagens måltid mycket bra.

THE BALLA OF BUBA

Rubrik : Oro i lägret

Bizy var orolig. Inte lite orolig utan mycket orolig för en av sina främsta medarbetare. Ja hon var den främsta så var det bara. Bizy skulle bita sig själv i tungspetsen om han sa något annat. Visst han hade inte gjort henne till delägare ännu. Visst han hade försökt att få sin egen fru Lucia som delägare men i grunden var det av ren kärlek till Guldlock. Ingen borde kunna säga något annat. Ja, Bizy var inte monogam och skulle aldrig bli monogam. Han var Mormon från Utah p mammas sida och tidigt 1800-tal men ränderna gick aldrig ur. Bizy kunde inte inse att det var fel att ha förmågan at tälska många kvinnor samtidigt inkl Guldlock som han förmodligen älskade. I alla fall fläckvis.Visst var det så att han älskade former och hade valt sin nuvarande fru för at thon vägde 120 kg och var stor överallt men Guldllock var så lagom. Och vilket intellekt.
Det som dock oroade Bizy var GL saknade Poca så mycket att hon skulel gå in i ett tillstånd av apati och inte orka arbeta längre. Han ville bara inte att hon även nästa år skulle köpa årskort på Furuvik och stänga in sig själv på aphuset och sedan vägra att lämna schimpanserna. Den typen av apkonster ville inte Bizy vara med om.
Han funderade starkt vad han skulel göra åt det.
Det var också många andra orostecken på restauranghimlen. Ris-Otto hade börjat göra slut på så mycket mer ris än han brukade och Bizy misstänkte starkt att det kunde vara så att han i smyg tillverkade ris-lampor och sålde dem till Italien til olika brottsyndikat. Bizy hade hört att lamporna skulle drivas av Led-lampor och med tanke på hur lätt -led som Ris-Otto var så låg det definitivt i farans riktning.

Bizy kände att han mer än någonsin skulle behöva stöd från GL men hon måste vara positivt laddad mot honom och verkligen vilja åka till Clarion i hotell i Gävle, bada bastu och kanske t o m sova i två nätter utan löneavdrag.
Bizy hade på känn att GL inte förstod sitt eget bästa efterersom han själv var så bra och i grunden mycet bättre än många andra män, för guldlock. Han bad en bön och tänkte också på hur han skulle få ordning på svinnet som uppstod när Danilo släpade dit kreti och pleti till gratismiddagar där gravida kompisar till hans fru Ludmila och andra kom på besök och det gjorde dom ofta.
Om Borat kunde man i alla fall säga det goda att han var flitig när han byggde påsitt hus men i övrigt synes Borat till väldigt lite.

Gävle den 22 oktober 2010

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar