onsdag 16 september 2009

att blogga

KAN INTE jIMMY TALA OM HUR MAN GÖR FÖR ATT BLOGGA. oERHÖRT TRÅKIGT MED SÅ FÅ SVAR PÅ BLOGGINLÄGG

3 kommentarer:

  1. Absolut. Visst kan jag det.
    Det är kul att blogga och många tycker det är intressant med bloggar. Det viktiga när du bloggar är att det ska vara roligt att skriva. Det ska liksom bara komma automatiskt ungefär som Tom Tranas bommar som är Helautomatiska sedan skadar det inte med lite bilder, foton när du är på toa eller liknande så folket får skratta lite. Efter som du tycker det är roligt att blogga så ser jag inga problem i de avseendet bara bilderna som saknas. Steg två läsarna... Här kommer det STORA problemet. Det gäller således att få in människor på bloggen genom att sprida sajten till alla man känner samt de man inte känner för att få nya läsare. Jag jobbar åt dig i detta fall men inte så mycket. Du måste skicka ut mail till de du känner sam de andra SPAMMA ner alla mailkorgar i hela landet. Stå på torget med plakat (LÄS MIN BLOGG) annars åker ni på en stämmning. När du uppfyllt allt detta jag skrivit kan jag garantera dig att du kommer att få kommentarer flera gånger dagligen i din blogg.

    Lycka till och vill du ha någon som står med dig på torget kan jag ställa upp

    SvaraRadera
  2. Hej,Jimmy! Nu har jag fått reda på hur kul det är att blogga men hur det går till rent tekniskt har du inte sagt. Nu har jag konsulterat Jimmy och han säger att man bara skall klicka på kommentar och sedan är det bara att skriva.
    Hoppas att det inte blir problem med det i fortsättningen.

    SvaraRadera
  3. Ne sutor supra crepidam (Apelles)

    Så länge bloggen behandlar lunchservering och katter så är den underhållande, när advokat Emstedt ger sig in i utlänningslagen blir det desto mer förvirrande och inte så sällan direkt fel. Nåväl det är underhållande - på sitt vis och man kan inte annat än att se på när advokaten, likt don Quxiote slåss mot väderkvarnar...

    SvaraRadera