tisdag 22 september 2009

HÖST PÅ GÅNG

ODD FELLOW
I dag var det mycket höst i luften. Blåser gör det också här i Gävle.
Avnjöt en god middag på Odd Fellow i går. Väldigt trevligt gäng. Många fler borde vara med där.
En liten oas i vardagstristessen. Ett sällskap som gjort något riktigt bra av vänskap som är ett hönnörsord för orden.
Fick t om signera böcker under tillställningen. Bara en sådan sak.
Nu har min bok varit ute i tre månader och fortfarande finns det 10 osålda ex på Akademibokhandeln. 20 sålda ex på tre månader. Det är få saker som gjort mig så gränslöst besviken. Tänk att vara så ointressant för omgivningen så att man inte ens av pur nyfikenhet eller artighet kan köpa en bok för 99 kr. De är väl förmätet att tänka så antar jag men likväl tråkigt. Får glädja mig åt att desto fler ex sålts på annat sätt och att den nu faktiskt gått ihop vad gäller de första 500 ex:en som snart är slutsålda eller bortgivna. Nu kommer en rättada version inom kort. Alla dumma tryckfel skall rensas. Hoppas att Kulturkvinnan Bodil Juggas läser om boken då och ger mig ett erkännande för denna korrigering.

KOMMENTAR FRÅN JIMMY
Roligt att se att "Brynäs-tarzan" vaknat till liv och kommit med ett inlägg i dag.

INTERVJU
Har blit långintervjuad av en sympatisk journalist från Dala-Demokraten som engagerar sig i flyktingfrågor.

SKATTESÄNKNING
Hur kan man slösa bort 10 miljarder av lånta pengar för att göra en så liten sänkning som 225kr i månaden för ett vårdbiträde när det finns så många hål att fylla.

TORGET VÄXER FRAM
Väldigt spännande att se hur torget växer fram successivt. Tråkigt med kritik från okänd surmule till minister, som var på besök i stan, mot att vi lägger 75 miljoner på att förfina torget. Det måste anses som väl använda pengar och förmodligen blir det spritt på många år så att det inte belastar budgeten i onödan.

NYA BOSTÄDER VID CH
Också spännande att se hur det händer saker bakom Centralhotellet. Nu kan det väl inte vara så långt botra innan nya lägenheterna är klara. De lär väl kosta en och annan miljon att köpa kan jag tänka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar