fredag 4 september 2009

Fredagen den 3:e September

Det går mot helg och det är härligt.
Tänk vad tråkigt att bara vara ledig. Då skulle man inte märka någon skillnad mellan helg och söcken. Tråkigt.
Ute regnar det men efter regn kommer sol så det blir nog bra med det också. Ser fram emot en trevlig lunch med JJ och TT.Känner mig nästan upprymd av det långa inlägget idag. Kanske en ny trend är på gång.

BOTTEN ÄR NÅDD
Botten är nådd påSandvik. Det låter lovande. Kanske dags att börja köpa aktien på nytt?

KORKAD ÅTGÄRD
Man blir så förbannat trött när man ser makthavare som bara kör på i filttofflorna. När parkeringschefen Stefan Erixon får kritik för nya boendeparkeringen så säger han att det "gick lite för fort". Varför då? Undrar jag. Varför skall något gå för fort. Varför kan man inte börja med en gallup och höra hur de boende i området ser på det hela och om det är en bra idé. Har aldrig p-kontoret hört talas som lite demokrati och inflytande fårn den enskilde kommuninvånaren som betalar hans lön. Är åtgärden en typ av tvångsbeteende eller vad skall man tro? Man kan ju också fråga sig vad som händer när man knuffar bort de bilar som finns där nu. Var är nästa gratisparkering? Skall andra gränsområden plötsligt bli överlupna me långtidsparkerare som säkerligen skapar problem. Se till att ordna rejäla gratisparkeringar lite utanför Gävle och gratisbussar som går i skytteltrafik in till Gävle från parkeringen så kanske man blir av med en del avgaser i centrum men samtidigt blir inte cityhandeln av med sina kunder. Det är ju inte alltid som man kanske måste ha med sig bilen hela vägen in till centrum.
Det måste finnas mycket smartare lösningar än det här. Boendeparkering i all ära men då skall det vara genomtänkt.

2 kommentarer:

  1. Oj jag såg att du sponsrar Kulstötaren Jimmy Nordin. Loggan satt som en ekkorresmäck på tjöjan i dagens GD. Jimmy är grymt bra medialt.

    SvaraRadera
  2. Hej,Anonym! "Jag ser fram emot att se Jimmys nya schimpanskostym" med min logga.
    Med tanke på hur snygg loggan är så kan det ju bara inte blir sämre.
    Hörde av en initierad att Jimmy också blivit sponsrad av Aphuset i Furuvik för att bättra på håret på bröstet.

    SvaraRadera