måndag 21 september 2009

Måndagen den 21 september

SEPTEMBER LIDER MOT SITT SLUT
September månad lider redan mot sitt slut vilket är väldigt tråkigt eftersom det är den bästa månaden på året. Jan Guillous senaste bok lider också mot sitt slut trots 460 sidor och det är också väldigt tråkigt eftersom det är svårt att hitta en så underhållande bok. Mycket intressant inblick i bl a det politiska rävspelet och hur ministrar och statsministrar kan tillåta sig att ljuga fritt om man får tro den gode Guillou.

KATTUNGAR
Kattungarna är så osannolikt söta att man knappt tror det är sant. De slåss hela tiden och sover i trappan och har massa hyss för sig och inte blir de rumsrena heller men de är obetaltbart charmiga. Måste nog be Jimmy "Gummitarzan" Nordin i uppdrag att visa hur man lägger ut bilder.

KALAS
Julia bjöd på ett strålande kalas med utsökt mat och härlig tårta. Åsa och Lilian var väldigt uppklädda medan de fyra killarna inte alls matchade damernas klädsel. Å andra sidan skulle tre av oss jobba med "Bodegan" så vi kunde inte vara alltför fina. Nu är Bodegan i stort sett klar och den blev bra. Nu gäller det att försöka isolera kring fönster och lite annat och komma på hur man skall fixa värme till B utan att bli ruinerad. Måste kanske börja med infravärme och se vad det kan ge.

BOKREKOMMENDATION
Fortsätter rekommendera Jan Guillou:s memoarer och också den tredje manne av min största idol Graham Greende: Den här gången blev det "Den tredje mannen" men har man inte läst något av Greende tidigare så läs "Resor med moster Augusta" eller "Vår man i Havanna". Den stora favoriten är "Hjärtpunkten" av Greenes böcker.

SKIVREKOMMENDATION
Köpte idag en väldigt bra skiva av och med Mike Oldfield på Gaia på Drottninggatan-mitt emot Bröderna Bäver på Outlet. Gå förresten dit och säg att jag tycker att Du skall ha rabatt trots de låga priserna så för vi se vad dom säger.
Mike Oldfields "Voyager är mycket bra om man gillar "World-music" För 140 friska rupier blir den din. Hälsa till Hare Krishna Anki från mig. Hon skall utvidga så det står härliga till säger hon. Hoppas att det stämmer. Det är kul med folk som vill satsa.

TIDNINGAR
Har inte läst så mycket intressant i tidningen idag så jag får väl passa där.

TRÅKIGT
Att Jimmy är för lat för att blogga och fru Susanna i badet också. Däremot ser jag fram emot 18 m innan veckan är slut och i så fall är Jimmy tillbaks i den allra högsta divisionen eftersom 17,90 är årsbästa.

REKOMMENDATION
Ha en riktigt bra kväll och glöm inte läsa bok minst en halvtimma per dag och gärna en timma och hoppa gärna över tv:n. Den behövs knappt. Görs som Jan Guilloh-skriv dina memoarer och publicera axplock hos mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar