onsdag 16 september 2009

Onsdagen den 16 september

Julia har fyllt år men kalaset blir på lördag.
Fick träffa Mia och Stefan och charmiga barnen-mycket trevligt.

LYS OcH JESSICA
Skrivit till Söderhamns kommun ang Lys och Juessica och hoppas att de i alla fall har vett på att
förstå att man behöver mat för dagen vilket Migrationsverket uppenbarligen inte förstår men när de förstår de egentligen någonting?

FUGLESANG
Fuglesang är tillbaks på jorden välbehållen och fågelsång kan man höra om man lyssnar noga.
Riksdagen har öppnat. Gud give att de begriper att nu är det bråttom med att ex se till att de som har arbete i Sverige men saknar pass ändå skall få stanna. Skall det vara så förbannat svårt astt begripa att man inte kan ha hur mycket byråkrati som helst kring varenda fråga som röra migration. Måste ringa Bodil Ceballos och Tomas Tobé och höra vad som är på gång i riksdagen.

JIMMYS COME BACK
Jimmy är otroligt flitig och är nu uppe i 17.5 meter efter bara en månads träning. Helt fantastiskt. Årsbästa i Sverige ligger på knappt 18 m och bäst i världen ligger på 23 m men det är ett gammal rekord från en som jag tror var dopad.
Måtte han bli frisk snart så att han kan träna ordentligt men helt frisk lär han ju aldrig bli.
Skojar bara.

NYANLÄNDA INVANDRARE
Nyanlända invandrare skall få kärna smör,ysta ost och baka tunnbröd under ett års tid.
Eoligt experiment men jag tror ännu mer på att halva tiden läsa svenska och halva tiden gå på praktik men det här kan säkert vara vettig praktik under i vart fall några veckor.

SVININFLUENSAN
Har ännu inte gått till anfall och jag har aldrig varit rädd för den. Kommer antagligen inte att få den. Brukar aldrig vara sjuk. Att skriva om den kräver dock svinaktigtmycket träd och återvunnet tidningspapper. Skall det vara nödvändigt att tjata så förbannat om en enda sak.
Hur mycket ohälsa skapar man inte genom att ständigt bli påmind om eländet och vaccinet lär visst komma för sent så det är bra med det.

SISSEL KYRKJEBÖ
Underbara, helt fantastiska Sissel skall komma till Gävle och hon har varit i Gävle och inte träffat mig. Fruktansvärt tråkigt. Finns det någon kvinna som har vackrar "pipa " än henne?
Hon finns "Innerst i Själen" hos mig sedna säkert tio år tillbaks. Det finns också en mycket bra dubbelcd med henne som livligt rekommenderas.

GUILLOUS MEMOARER
Blir bara mer och mer spännade efter att jag läst halva boken. '

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar