torsdag 24 september 2009

Torsdagen den 24 september

Så lider även denna vecka mot sitt slut. Den har varit bra så här långt och ganska lugn.

BRYNÄS
Det är dags för Brynäs att börja spela igen. Det ser jag fram emot. Förra året tror jag bara det blev två matcher och det berodde säkert på att det var för dyrt. Vrför skall det behvöa kosta mer att gå på Hocky än Bio. Runt en hundring tycker jag det är värt.
Brynäs borde varas en perfekt klubb för Jimmy Nordin när han skall göra sin comeback. Borde vara läge för Brynäs att även ägna sig åt friidrott.

KATTEN BIMBO
Den oerhört söta ochlite feta katten Bimbo var ensam inne i natt men lyckades ändå ställa till det med att springa som en dåre fram och tillbaks i sovrummet och nulyckas han även hoppa upp sängen. Vilken vilde.


ENSAMKOMMANDE FLYKTINGAR TILL HOFORS
Hofors kommun vill bara ta emot ensamstående flyktingar för att det är mest lönsamt. Vilket uselt argument. Jag kommer ihåg Hofors som en solidarisk kommun som ställt upp mycket på flyktingar: Bl a ställde man upp så mycket på Enyatullah Adel att han efter stor politisk och massmedial inblandning var tvungen att byta ombud från mig till en person som inte ens är jurist?? Mycket konstigt. Hur gick det med det ärendet. Hur kan man förstöra ett ärende totalt? Han kunde antingen stanna p g a anknytning,arbete eller studier men han verkar fortfarande gömma sig. Mycket märkligt och vem är ansvarig för det kan man undra?

SKOLUNDERVISNING
Nyanlända flyktingar skickas direkt in i skolklasser utan att få gå i förberedelseklass. Oerhört korkat och märkligt.

POLISFÖRSTÖRELSE
Polisen gick för en månad sedan in i ett hus i Hofors med våld och bröt sönder dörrkarmar och lås för mer än 20 000 kr. Fortfarande har man inte förklarat ens vad man sysslat.
Har polisen från Guantanamo hittat en filial i Sv erige? Kanske vi kan få en förklaring från länspolismästaren? Har du koll på dina mannar. Är det inte rimligt att man åtminstone får en förkalring till varför man får sitt hem förstört. Efter polisens framfart så gick det inte ens att stänga dörrar till huset. De som bodde där -en invandrarfarmilj-blev så frustreade att de var tvungna att flytta ut.
Det är således inte bara polisbilar som polisen kan förstöra. Mycket mycket konstigt agerande.
Hoppas verkligen på en vettig förklaring annars blir jag mörkrädd. Var slår man till härnäst?
Kanske hos något kommunalråd eller någon äkta svensk? Kan det gå så illa?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar